Ons verhaal

Vanuit een passie voor mooie producten en bijzondere smaakcombinaties proberen wij werelden aan elkaar te verbinden. 

Wij omschrijven onszelf dan ook als culinaire genieters, en wat is er mooier dan dit te kunnen delen met anderen? 


Wat begon met uitgebreide familiediners en een liefde voor koken, waarin iedereen zijn eigen inbreng had, groeide uit tot een gezamenlijke familiedroom: verfijnde smaken combineren met eerlijke ingrediënten en pure producten van hoge kwaliteit.
 


Yentl heeft deze culinaire finesse inmiddels al heel wat jaren naar een hoger niveau gebracht. Als gespecialiseerd kok heeft zij haar sporen dan ook verdiend in verschillende sterrenzaken, zoals
‘T Amsterdammertje, De Nederlanden, De Burgemeester en Latour. Ook heeft zij meegedaan aan de Bocuse d’Or. In 2019 wist zij zelfs, samen met Marco van der Wijngaard, de Nederlandse finale te winnen en mochten zij op Europees niveau meestrijden. Uiteindelijk heeft zij haar voorliefde voor patisserie verder vormgegeven met haar bedrijf Glans Chocolade.
 


Haar ambachtelijke ervaring en luxe bonbons vormen ook nu de basis voor Deli Atelier. Samen met (schoon)broers Thom en Fjodor is het doel om iedereen te verrassen met een smaaksensatie die blijft hangen.


Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de intensieve samenwerking met onze partners.
 

Yentl van Gilst

Yentl heeft haar culinaire finesse verdiend in meerdere sterrenzaken, zoals 't Amsterdammertje, De Nederlanden, De Burgemeester & Latour. In 2019 wist zij samen met haar toenmalige chef Bocuse d’Or te winnen en kon later onder nationale vlag meestrijden op het Europese toneel.

Inmiddels is Yentl al een aantal jaar eigenaar van Glans Chocolade, waar haar ambachtelijke bonbons centraal staan.

Thom Spruijt

Thom, fijnproever in het dagelijks leven en heeft zijn culinaire finesse verdiend in zijn eigen keuken. Thom kookt het liefst zo uitgebreid mogelijk en verzamelt van alles bij elkaar om vrienden & familie met zijn gerechten te laten verbazen. Tijdens familiediners ontstond tevens het idee voor deze culinaire onderneming, en tot op de dag van vandaag is dat de plek waar nieuwe ideeën blijven borrelen.

Fjodor van Gilst

Fjodor, heeft zijn liefde voor gastvrijheid ontwikkeld tijdens zijn werk op de horecavloer. Dit heeft hij dan ook jarenlang met veel plezier en aandacht voor kwaliteit gedaan. Deze gastvrijheid is hij zeker niet verloren en hij kan niet wachten om samen met familie voor verrassende smaakbelevingen te gaan zorgen.